Meer informatie - Tarieven, trainingen & belangrijke mededelingen

Tarieven

Created with Sketch.

Jeugdlidmaatschap voor de lessen:
0-18 jaar:
€ 40,25 per jaar inclusief lidmaatschap Watersportverbond
De ouders/verzorgers hebben geen werkplicht maar een bijdrage leveren aan o.a. wedstrijden of jeugdzeildagen wordt op prijs gesteld.
18 jaar en ouder:
€ 81,50 per jaar inclusief lidmaatschap Watersportverbond
2x per jaar werkplicht op de haven zoals bardienst, training geven, hellingen, opruimen e.d.

Trainingen en tijden

Created with Sketch.

Trainingen 2019:
Iedere vrijdagavond van half april tot en met half juli
Iedere vrijdagavond van eind augustus tot en met begin oktober. 
Tijden: 18:00 - 20:00/20.30 uur

Iedere vrijdagavond, behalve met de zomerstop, wordt er zeilles gegeven. 
Om 18:00 zijn alle leerlingen aanwezig, worden de boten opgetuigd waarin samenwerken en plezier centraal staan en geven we uitleg over de komende les. Rond 18:30 uur gaan we in 2 groepen het water op: de optimisten en lasers krijgen apart van elkaar les met een eigen rescueboot en 2 trainers.  Naargelang de ervaring en het vertrouwen van de groep, wordt de les iedere week uitdagender. In de lessen zorgen wij er vooral voor dat iedere leerling zich veilig voelt en plezier heeft, en vertrouwen krijgt in de boot en zijn/haar eigen kunnen.
Bij slecht weer doen we theorie, knopen leggen of andere activiteiten. De les gaat dus vrijwel altijd door; wel zo gezellig!
Het zeiljaar loopt altijd in 2 delen: het voorjaar en het najaar. Omdat veel leerlingen op vakantie zijn in de zomerperiode hebben wij een zomerstop. Welke datum de eerste en laatste lessen van het seizoen weer aanvangen kun je vinden in onze agenda.

Belangrijke mededelingen

Created with Sketch.
  • Kinderen kunnen vanaf een jaar of 7 bij ons starten
  • Zwemdiploma's A & B zijn verplicht i.v.m. de veiligheid
  • Reddingsvesten zijn ook verplicht, eventueel bij ons te leen (gratis)
  • Kun je als ouder/verzorger zelf zeilen en lijkt het je leuk te helpen met het geven van trainingen, ben je meer dan welkom! De betrokkenheid van ouders bij o.a. de Jeugdzeildag of wedstrijden wordt zeer op prijs gesteld
  • Voor de eerste proefles dient een afspraak gemaakt te zijn met de vereniging zodat wij  op de hoogte zijn van nieuwe leden in de groep en de toegangspoort open kunnen doen
  • We organiseren nog meer leuke activiteiten naast de lessen, zoals Jeugdzeildag, de ASK wedstrijden en zwembadtraining.