Nieuws

Corona en het jeugdzeilen

Created with Sketch.

Helaas, helaas. Corona heeft invloed op ons allemaal. Ook bij onze vereniging. Gelukkig mogen onze kinderen nog wel sporten en gaan de lessen gewoon door. Ouders/verzorgers worden verzocht de kinderen af te zetten en naar huis te gaan. Dus niet te blijven hangen/zitten in en rondom het clubhuis.  Hoe ongezellig dat ook is, we willen natuurlijk dat er in deze spannende tijden ook mogelijkheden tot ontspanning en plezier zijn. Als we ons niet aan de regels houden, kan dat al gauw ook niet meer. We hopen op jullie begrip en wensen iedereen sterkte in deze roerige tijd!

De ASK-Wedstrijden waren weer een succes!

Created with Sketch.

Veel enthousiaste zeilers stapten al vroeg in hun bootjes. Helaas werd het al vrij vroeg weer windstil en werd het een wedstrijd om als eerste terug te komen in de haven! Maar ze hebben heel veel plezier gehad en de trainers zijn trots!

Jeugdzeildag 2020 - AFGELAST

Created with Sketch.

Zo ontzettend jammer, maar helaas gaat de jeugdzeildag 2020 niet door in verband met de coronamaatregelen. Wij hopen in de zomer van 2021 iets fantastisch van de jeugdzeildag te maken!

Jeugdzeildag 2019 op 25 augustus!

Created with Sketch.

Kom gezellig barbecue├źn, spelletjes doen, zeilen, knopen oefenen, plezier maken en kletsen op een (hopelijk) mooie en zonnige dag! Meer informatie vindt je onder het kopje 'Events' in het menu!

Lasers mogen meedoen op de woensdag bij De Koenen

Created with Sketch.

De ene week varen ze wedstrijdjes, de andere week trainen ze: een groep laserzeilers van W.V. De koenen faciliteert op woensdagavond de mogelijkheid voor de WvA om mee te zeilen met de snelle boten en ervaren zeilers. Enorm leerzaam, gezellig en bijzonder!